Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Բրնձով և Կաղամբով Հունական Ճաշատեսակ: Տեղադրող` Անի | Ավելացման ամսաթիվ` 13 Mar 2012
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

կաղամբ 300-500գր
սոխ - 1 գլուխ
գազար 2-3 հատ
լոլիկի հյութ- 150մլ
բրնձ - 200գր
ձեթ -100մլ
մաղադանոս,
աղ,
կանաչ սոխ - 2-3 հատ
սև պղպեղ:

Պատրաստման եղանակները

Կտրատված սոխը և գազարը տապակել ձեթի մեջ, ապա ավելացնել կտրատված կանաչ սոխը, կաղամբը, այս բոլորը տապակելուց հետո ավելացնել լոլիկը հյութը, համեմունքները: Վերջում ավելացնել բրինձը և եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև պատրաստ լինելը: Անհրաժեշտության դեպքում կարող եք ջուր ավելացնել: Մատուցելիս վրան մանրացված մաղադանոս ավելացնել: Բարի Ախորժակ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Բրնձով և Կաղամբով Հունական Ճաշատեսակ Բրնձով և Կաղամբով Հունական Ճաշատեսակ
Այցելուների արձագանքները (2):

շատ լավն էր, բայց ես մի բաժակ ջուր էլ ավելացրեցի, որ բրինձը լավ եփվի Թողել է Հասմիկ-ը (13 Apr 2013) օրը

Շատ համեղ էր, բայց պետք է ուտել սառը վիճակում:Համը նման էր պասուց տոլմայի համին: Թողել է Լիանա-ը (7 Dec 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.12/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.1/5 (68 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Հավի Փափկամսով Ուտեստ Մսով ու լավաշով փաթաթաներ Մսով Ոզնի Հարիսա Շամպինիոնը ձվով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 012715

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!