Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Դդումը շագանակի հետ: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Aug 2010
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

600 գր դդում,
12 խաշած շագանակ
0,25 լ կաթ
2 ճ.գ եգիպտացորենի ալյուր
2 ձու
2 ճ.գ քերած պարմեզան
2 ճ.գ մանրցրած նուշ
25գ կարագ
0,25 թ.գ կարիցա
աղ:

Պատրաստման եղանակները

Տաքացրեք ջեռոցը 180 աստճանի: Կաթսայի մեջ եռացրեք կաթը լցրեք աղը և կարիցան: Դդումը կտրատեք խորանարդիկներով և եփեք կաթի մեջ 15-20 րոպե, ինչից հետո հարեք մինչև դառնա զանգվածը միասեռ: Ավելացրեք ալյուրը, եփեք և խառնեք մինչև խտանալը: Վերցրեք կրակից, ավելացրեք ձուն և լավ խառնեք:
Վերցրեք ջերմադիմացկուն խորունկ տարրան, հատակը պատեք կարագով, լցրեք խառնուրդը 2-3 սմ խորությամբ, լցրեք նուշը, նախորոք խաշած շագանակը խառնուրդի մնացած մասը: Հում մասսայի մեջ կարող եք կարագի կտորներ գցել:
Եփեք ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Հանեք և անմիջապես մատուցեք:
Բարի ախորժակ

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Դդումը շագանակի հետ
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.59/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.6/5 (27 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Լցոնած կարտոֆիլ Հավը ճապոնական ձևով Կոտլետներ ԿՐԻԱ Հնդկաձավարը սպանախով և մսով Հավի միսը ոլոռով և գազարով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005426

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!