Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Լապշա Լինգվինի: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 28 Aug 2010
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

На 4 порции:
500 г բրոկկոլի
140 մլ ձիթայուղ
6 պճեղ սխտոր , մանր կտրատված
2 չորացրած և փշրած չիլի
300լինգվիվի լապշա, կամ այլ երկար լապշա
աղ և պղպեղ
քերած պարմեզան

Պատրաստման եղանակները

Մաքրել կաղամբը, կաթսայի մեջ եփել 3 րոպե, դատարկել ջուրը: Տաքցնել տապակի մեջ ձեթը սխտորով և փշրած չիլլիով: Երբ սխտորը դառնա շականակագույն ավելացնել բրոկկոլին և տապակել մինչև փափկելը մոտ 10 րոպե, համեմել: Այս ընթացքում կաթսայով ջուր եռացնել, և եփել լապշան (մարմանդ) 7-10 րոպե, վերցնել կրակից թափել ջուրը, ավելացնել բրոկկոլին սխտորով և չիլիով: Լցնել ամանները մատուցել անմիջապես պարմեզանը ցանելուց հետո:
Բաևի Ախորժակ

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Լապշա Լինգվինի
Այցելուների արձագանքները (1):

Ինչ կաղամբ? :( :DԲաղադրության մեջ գրված չի․․․ Պատրաստման եղանակի մեջ գրվածա։ ▶◀ Թողել է Ջղայն լապշա-ը (28 Jul 2015) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.2/5 (23 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Տավարի բիֆշտեքս տոմատի սոուսի մեջ Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ Բրնձով և Խոզի Մսով Ճաշատեսակ Տապակած Տավարի Միս Սմբուկով Գլանակ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005878

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!