Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Խոզի Բուդ: Տեղադրող` Սվետա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Dec 2010
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

Խոզի բուդ,
200գր. կարմիր պղպեղ,
12-15 հատ դափնու տերև,
10-15 հատիկ փոքր կլոր սև բիբար,
10-15 հատիկ մեծ կլոր սև բիբար,
2-3ճգ. աղ,
3 գլուխ սխտոր:

Պատրաստման եղանակները

Ջրի մեջ լցնել կարմիր պղպեղը, դափնու տերևը, փոքր և մեծ սև կլոր բիբարները, աղը և դնել կրակին, որ եռա: Ջուրը թողնել, որ սառչի, այնուհետև ավելացնել ծեծած սխտորը: Զանգվածը խառնել, խոզի բուդը դնել մեջը և այդպես թողնել 2-3 օր սառնարանում: Հանել, չորացնել, ֆոլգայով փաթաթել, եփել ջեռոցում 150 աստիճան ջերմաստիճանում 5 ժամ: Պատառաքաղով ծակծկել, եթե պարզ ջուր դուրս գա, ուրեմն եփած է, իսկ եթե արյունաջուր, ապա թողեք մի քիչ էլ եփվի:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Խոզի Բուդ
Այցելուների արձագանքները (1):

Ես էլ եմ այսպես պատրաստել, շատ համով է: Շնորհակալություն Թողել է Սեդա-ը (28 Jan 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.2/5 (112 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Մսով Ոզնի Կոտլետներ ԿՐԻԱ Կարտոֆիլով և Դդմիկով Կոտլետներ Բանջարեղենով ուտեստ Ասադո

- Այս ռեցեպտը նայել են - 017726

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!