Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Համովիկ: Տեղադրող` Նելլի | Ավելացման ամսաթիվ` 10 Jul 2011
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

4-5 կտոր տավարի փափուկ միս
1 բանկա պահածոյացված կանաչ ոլոռ
2 հատ գազար (միջին չափի)
1/2 տուփ մայոնեզ
100գր. դեղին պանիր
Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակները

Տավարի միսը խաշել, այնուհետև խոշոր կտրատել և կարագով տապակել թավայի մեջ` համեմելով աղով և սև պղպեղով (եթե կծվի սիրահար եք կարող եք նաև կծու համեմունք ավելացնել): Գազարը մաքրել, օղակաձև կամ լուսնաձև կտրատել` կախված գազարի մեծությունից, ավելացնել թավայի մեջ տապակվող մսի վրա: Վրան ավելացնել կանաչ ոլոռը և տապակել ևս 10 րոպե, այնուհետև լցնել մայոնեզը թողնել ևս 15-20 րոպե կրակի վրա` ժամանակ առ ժամանակ խառնելով, որից հետո լցնում եք քերած դեղին պանիրը և թողնում եք կրակի վրա այնքան ժամանակ մինչև պանիրը հալվի: ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:

Այս ռեցեպտը չունի նկարներ

Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.2/5 (28 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Սմբուկով Տորթ Ձուկը բանջարեղենով Կարտոֆիլով Պիլմենի Բանջարեղենով ուտեստ Չախոբիլի

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004497

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!