Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Հավը սոսւսով: Տեղադրող` ԼԻԼԻԹ ԱՂԱԲԵԿՅԱՆ | Ավելացման ամսաթիվ` 19 Nov 2010
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

1հ հավ
1 մեծ տուփ թթվասեր
2հ հավի արգանակ (ես օգտագործել եմ Գալինա Բլանկա)
300գ ջուր
1պճ սխտոր
ռեհան
համեմունքներ`բահար,խմելի սունելի,աղ,սև և կարմիր պղպեղներ

Պատրաստման եղանակները

Հավը համեմել համեմունքներով,թողնել 10-15 րոպե:Թավայի մեյ ձեթ լցնել,դնել գազին,տաքացնել,սխտորը կտրատելլ,լցնել ձեթի մեջ,մի փոքր մնալուց հետո,երբ համը տա,հանել սխտորները,շարել հավի մսերը և 2 կողմից լավ կարմրացնել:Ջրի մեջ բացել արգանակի կուբիկները և լցնել հավի վրա:Կրակը իջեցնել,ավելացնել ամբողջ թթվասերը:Մի փոքր եփելուց հետո լցնել մանր կտրատած ռեհանները և մոտ 5 րոպե եփել:Անջատել:Խորը ամանի մեջ լցնել,մատուցել սոուսով և տաք վիճակում:
P.S Սոուսը պետք է մի փոքր պինդ լինի:Էդպես շատ համեղ է:
Ես առանց սխտորի եմ պատրաստում, նույնպես շատ համեղ է ստացվում:
Բարի ախորժակ

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Հավը սոսւսով
Այցելուների արձագանքները (1):

Շաաաաաաաաաաաատ համով էր,ուղղակի անմահական համ ուներ,շատ շնորհակալություն: Թողել է Աննա-ը (23 Nov 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.3/5 (24 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Սպագետի Իտալական ձևով Շամպինյոնը Սուլգունի Պանրով Մսով և կարտոֆիլով կոլոլիկ Հավի դոշով ռուլետ Հնդկաձավարը սպանախով և մսով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 006733

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!