Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ձուկը բանջարեղենով: Տեղադրող` Լեյլա | Ավելացման ամսաթիվ` 9 Jun 2010
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

400 գր. ցանկացած տեսակի ձուկ,
5-6 հատ խաշած կարտոֆիլ,
2 հատ խաշած գազար,
150 գր պանիր
200 գր. կաթ,
մի քիչ սամիթ,
մայոնեզ,
աղ, սև պղպեղ:

Պատրաստման եղանակները

Տաքդիրը մայոնեզով պատել, վրան շարել կտրատված ձուկը, համեմել աղով և պղպեղով: Կարտոֆիլը բաժանել մի քանի մասի շարել ձկան վրա, արանքներում դնել կտրատված գազարը:
Կաթը, մայոնեզը, քերիչով անցկացված պանիրը և մանրացված սամիթը միասին խառնել և այս խառնուրդը լցնել ձկան վրա: Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում, այնքան մինչև ուտեստը կկարմրի:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ձուկը բանջարեղենով Ձուկը բանջարեղենով Ձուկը բանջարեղենով Ձուկը բանջարեղենով Ձուկը բանջարեղենով
Այցելուների արձագանքները (2):

Շատ հետաքրքիր ռեցեպտ է, շատ շնորհակալ եմ Թողել է ԱՆի-ը (11 Jan 2013) օրը

շնորհակալություն!!!ինձ շաաաաաաատ օգնեցիք` մերսիիիիիիի Թողել է ՄԱՐԻԱՄ-ը (14 Feb 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.2/5 (30 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Մսով ու լավաշով փաթաթաներ Լատկես /հրեական խոհանոց/ Պղպեղ բրնձի, չամիչի և ընկույզի ֆարշով Մսով Ոզնի Տապակած Տավարի Միս

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005584

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!