Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ: Տեղադրող` Կարինա | Ավելացման ամսաթիվ` 30 Jun 2011
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

Մսի Ֆարշ

500գր. տավարի աղացած միս
1 հատ սոխ
1 հատ ձու
սև պղպեղ, աղ:

Միջուկ

1 հատ ձու
3ճգ կաթ
կես լոլիկ
կանաչի
սև պղպեղ, աղ:

Պատրաստման եղանակները

Մսի ֆարշը պատրաստելու համար սոխը մանր կտրատել և ավելացնել մսի վրա, ապա ավելացնել ձուն և համեմունքները միասին լավ խառնել, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:
Միջուկի համար ձուն հարել, ավելացնել կաթը և համեմունքները, այս ամենը լավ հարելուց հետո ավելացնել լոլիկը և կանաչին մանր կտրատված:
Տապակել թավայի մեջ, երբ պատրաստ կլինի լիստ լիստ կտրատել: Այդ լիստերը ռուլետի տեսքով փաթաթել, դնել մսի մեջ, ապա կոտլետի տեսք տալ:
Եփել ջեռոցում 180 ջերմաստիճանում 40 րոպե:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ Ձվածեղով Լցոնած Կոտլետ
Այցելուների արձագանքները (1):

Արդյո՞ք մեկ ձուն բավական է միջուկի համար: Թողել է Էմմա-ը (27 Feb 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.95/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.0/5 (44 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Շամպինիոնը ձվով Տարատոր սուպ Հավով Կոտլետ Պանրով լցոնված լավաշ Բրնձով և սնկով կոտլետ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 007429

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!