Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Սպագետի Իտալական ձևով: Տեղադրող` Անուշ | Ավելացման ամսաթիվ` 19 May 2010
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

400 գր. սպագետի,
5-6 հատ լոլիկ,
2 հատ սոխ,
2 հատիկ սխտոր,
1 -2 հատ հավի արգանակ,
մաղադանոս,
աղ

Պատրաստման եղանակները

Սպագետին եփել ինչպես գրված է պատրաստման եղանակում:
Սոուսի համար սոխոռած անել, լոլիկը կեղևազրկել, կտրատել և ավելացնել սոխառածի վրա, այս ամենին ավելացնել նաև հավի արգանակները և թողնել կրակին եփվի 7 րոպե: Այնուհետև ավելացնել մանրացված սխտորը և մաղադանոսը: Մի քիչ եփվելուց հետո վերցնել կրակից:
Հյուրասիրել` սպագետի վրա լցնելով սոուսը:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Սպագետի Իտալական ձևով Սպագետի Իտալական ձևով Սպագետի Իտալական ձևով Սպագետի Իտալական ձևով Սպագետի Իտալական ձևով Սպագետի Իտալական ձևով Սպագետի Իտալական ձևով
Այցելուների արձագանքները (2):

շատ համեղ է ստացվւմ, ուղղակի սոուսը մի քիչ թթու էր ստացվել. Թողել է Անուշ-ը (21 Dec 2011) օրը

լավ ռեցեպտ է բայց կառելի է սոուսը տավարի մսով պատռաստել,ավելի համեղ է լինում Թողել է Ռիմա-ը (8 Dec 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.2/5 (54 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Լցոնված սմբուկ Հավը գաղտնիքով Ձուկը բանջարեղենով Ծաղկակաղամբով,լոբով և աղացած մսով ուտեստ ՀԱՎՈՎ ՌՈՒԼԵՏՆԵՐ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 015809

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!