Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Տապակած Տավարի Միս: Տեղադրող` Կարինե | Ավելացման ամսաթիվ` 25 Apr 2012
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

500գր. տավարի միս

Մարինադի համար՝

100մլ. քացախ
100մլ սառը ջուր
50մլ ձեթ
1թգ. շաքարավազ
5 պճեղ սխտոր
սոխ
կարմիր պղպեղ
օրեգանո ըստ ցանկության
աղ:
.

Պատրաստման եղանակները

Միսը լվանալ և դնել սրբիչի վրա, որպեսզի ջուրային մաս չմնա, ապա միսը կտրատել:
Մարինադի համար բոլոր բաղադրիչները միասին խառնել, ապա միսը դնել այդ մարինադի մեջ: Թողնել սառնարանում 6-24 ժամ:
Փայտիկների վրա շարել մսի կտորները, ապա տեղադրել թավայի մեջ և դնել գազօջախին: Տապակելիս չպետք է ավելացնել ձեթ կամ կարագ: Տապակել 7-10 րոպե: Մատուցել ամառային աղցանի հետ միասին:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Տապակած Տավարի Միս Տապակած Տավարի Միս Տապակած Տավարի Միս Տապակած Տավարի Միս Տապակած Տավարի Միս Տապակած Տավարի Միս
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.4/5 (28 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Հավի Թոք ԽԻՆԿԱԼԻ Չախոբիլի Թռչնաբույն տավարի մսով Հնդկաձավարով, բանջարեղենով ուտեստ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005521

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!