Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Տավարի բիֆշտեքս տոմատի սոուսի մեջ: Տեղադրող` iLoveCooking | Ավելացման ամսաթիվ` 21 Aug 2010
Տեղադրվել է Ճաշատեսակներ բաժնում

Բաղադրությունը

4 բաժնի համար

1.2 կգ լոլիկ
1 կապ ռեհան
2 պճեղ սխտոր
8ճգ ձիթապտղի յուղ
Աղ, թարմ աղացած տաքդեղ
1կապ կանաչ սոխ սպիտակ գլխիկներով
4կծու տաքդեղ
4 կտոր տավարի միս (200գր)
2ճգ յուղ
2 ճգ կարագ
2թգ կարմիր տաքդեղ, մաղադանոս

Պատրաստման եղանակները

1. Լոլիկներից կեղևը հանել, վրան եռացրած ջուր լցնելով և կտրտել մանր խորանարդիկներով: Ռեհանը լվանալ, տերևներն առանձնացնել:
2. Մաքրել և մանր կտրտել սխտորը, խառնել լոլիկի ու ձիթապտղի յուղի հետ: Աղ ու տաքդեղ ցանել, ավելացնել կտրտած ռեհանը
3. Կանաչ գլուխ սոխը լվանալ, կտրտել կանաչ մասն ու գլխիկները, բաժանել 4մասի: Լվանալ տաքդեղներն ու տավարի միսը:
4. Դաղել յուղը և տապակել բիֆշտեքսը 3-5ր: Համեմել: Ծածկել և թողնել միառժամանակ:
5. Տապակի յուղի մեջ կարագ ավելացնել, կանաչ սոխով սոխեռած անել, խառնելով տաքդեղը: Ավելացնել կարմիր աղացած տաքդեղը և ռեհան: բիֆշտեքսները տեղավորել ափսեների մեջ` համեմելով տապակի յուղով, կանաչ սոխով և տոմատի սոուսով: Զարդարել թարմ մաղադանոսով:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Տավարի բիֆշտեքս տոմատի սոուսի մեջ
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.46/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.5/5 (26 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Հավի միսը ոլոռով և գազարով Հավը գաղտնիքով Խոզի մսով և մակարոնով ուտեստ Բրինձը չինական ձևով ՉԱԽՈԲԻԼԻ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005370

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!