Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Բատոն Հացը Պանրով և Սխտորով: Տեղադրող` Անահիտ | Ավելացման ամսաթիվ` 8 Sep 2010
Տեղադրվել է Նախուտեստներ բաժնում

Բաղադրությունը

1 հատ բատոն հաց,
100 գր. պանիր,
100 գր. փափկեցված կարագ,
2 պճեղ սխտոր,
մաղադանոս:

Պատրաստման եղանակները

Պանիրը քերիչով անցկացնել, ավելացնել ճզմած սխտորը, կտրատված մաղադանոսը և փափկեցված կարագը: Այս ամենը լավ խառնել, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:
Վերցնել բատոն հացը և 2 սմ. հեռավորության վրա կտրատել, բայց ոչ մինչը վերջ: Այդ բաց հատվածներում առատորեն լցնել միջուկը: Այնուհետև փաթաթել ֆոլգայի մեջ և եփել ջեռոցում 20 րոպե, 180 աստիճան ջերմաստիճանում: Այնուհետև վրայից հանել ֆոլգան և կրկին դնել ջեռոցում 3-5 րոպե: Բարի ախորժակ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Բատոն Հացը Պանրով և Սխտորով
Այցելուների արձագանքները (1):

Շատ ախորժալի է: Թողել է Մարետա-ը (16 Oct 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.74/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.7/5 (62 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Կանապե Ռուլետներ վիտչինայով Ծովախեցգետնի ձողիկներով ռաֆաելլո Սպագետիով նախուտեստ Ամանորյա Նախուտեստ Լավաշով և Կարմիր Ձկով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 007965

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!