Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Լցոնած բիբար ձվով: Տեղադրող` Լուիզա | Ավելացման ամսաթիվ` 4 May 2010
Տեղադրվել է Նախուտեստներ բաժնում

Բաղադրությունը

3 հատ բիբար (ցանկալի է տարբեր գույների),
300 գր պանիր,
3 խաշած ձու,
3 հատիկ սխտոր,
մայոնեզ:

Պատրաստման եղանակները

Պանիրը քերիչով անցկացնել, վրան ավելացնել մանրացված սխտոր և խառնել մայոնեզ հետ միասին: Բիբարները լվանալ, գլխի մասը հեռացել և սերմերը դուրս հանել, մեջը լցնել պանրից պատրաստված խառնուրդը և մի անցք բացել, որի մեջ էլ դնել խաշված ձուն: Դնել սառնարանում 3-4 ժամ, սառչելուց հետո հյուրսիրել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Լցոնած բիբար ձվով Լցոնած բիբար ձվով Լցոնած բիբար ձվով Լցոնած բիբար ձվով Լցոնած բիբար ձվով
Այցելուների արձագանքները (3):

Հեշտ և բոլորին հասանելի բաղադրատոմս լինելուց բացի նաև շատ հետաքրքիր դիզայն ունի: Թողել է Նարինե-ը (16 Mar 2012) օրը

Սիրուն ա, կարելի է նույնիսկ իմպրովիզ անել: Թողել է Լիլիթ-ը (29 Oct 2011) օրը

Շատ հեշտ էր Թողել է Աննա-ը (27 Oct 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.2/5 (68 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Աջարական Խաչապուրի Տոնական ուտեստ Ծովախեցգետնի ձողիկներով ռաֆաելլո Ձուկը բանջարեղենով Լազանիա

- Այս ռեցեպտը նայել են - 007545

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!