Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Կարմիր Բիբարը Բուլղարական խոհանոցում: Տեղադրող` Նաիրա | Ավելացման ամսաթիվ` 7 Sep 2010
Տեղադրվել է Նախուտեստներ բաժնում

Բաղադրությունը

6 հատ կարմիր բիբար,
2 ձու,
ալյուր,
պաքսիմատ,
ձեթ:

Լցոնի համար`
2 ձու,
300 գր. բրինզ պանիր:

Պատրաստման եղանակները

Լցոնի համար ձուն լավ հարել, վրան ավելացնել պանիրը:
Կարմիր բիբարները եփել ջեռոցում: Երբ պատրաստ կլինի, թողնել որ սառչի, այնուհետև զգուշությամբ մաքրել, որպեսզի բիբարները չվնասվեն:
Լցոնը լցնել բիբարների մեջ, այնուհետև բիբարները թաթախել սկզբից ալյուրի մեջ, այնուհետև հարած ձվի, պաքսիմատի մեջ և վերջում կրկին ձվի: Տապակել ձեթով: Բարի ախորժակ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Կարմիր Բիբարը Բուլղարական խոհանոցում Կարմիր Բիբարը Բուլղարական խոհանոցում Կարմիր Բիբարը Բուլղարական խոհանոցում Կարմիր Բիբարը Բուլղարական խոհանոցում Կարմիր Բիբարը Բուլղարական խոհանոցում
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.0/5 (33 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Լավաշը պանրով և կանաչեղենով Նրբերշիկ պանրով Աջարական Խաչապուրի Օկռոշկա Լազանիա

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004833

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!