Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ձուկը բանջարեղենով: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Aug 2010
Տեղադրվել է Նախուտեստներ բաժնում

Բաղադրությունը

2 միջին չափի ձուկ
2 հատ գլուխ սոխ
2 հատ քաղցր պղպեղ
6 հատ պոմիդոր
150 գ պանիր
3 ատամիկ սխըոր
1 թ/գ աղ,սև պղպեղ
3ճ/գ տոմատի մածուկ
բուսայուղ

Պատրաստման եղանակները

Ձուկը մաքրել, բաժանել 2 մասի,անջատել միսը փշերից:Տապակել բուսական յուղով:Մաքրած սոխերն ու պոմիդորներն օղակաձև կտրտել, պղպեղները կտրել երկարավուն:Տապակի մեջ բուսական յուղով տապակել սոխը,պղպեղը, հետո ավելացնել սխտորը և լոլիկները:Տոմատի մածուկը բացել 0.5 բաժակ գոլ ջրի մեջ,ղ և պղպեղ անել,լցնել տապակի մեջ և եփել:Պանիրը և լոլիկները օղակաձև կտրտել, ձկան մի կեսը դնել տապակի մեջ,վրան հաջորդաբար շարել պանիրը և լոլիկները,ապա ձկան մյուս կեսը:Պանրով և լոլիկով համեմված ձուկը դնել բանջարեղենային սոուսում և 10-15 րոպե եփել կրակի վրա:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ձուկը բանջարեղենով
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.3/5 (18 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Նախուտեստ պանրով և կաթով Սմբուկով ռուլետ Ծովախեցգետնի Ձողիկներով ռուլետ Իտալական Ուտեստ Բլինչիկ Վագրիկներ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 003542

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!