Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ռուլետներ նախուտեստի համար: Տեղադրող` Աննա | Ավելացման ամսաթիվ` 8 Sep 2010
Տեղադրվել է Նախուտեստներ բաժնում

Բաղադրությունը

Միջուկի համար`

4 հատ խաշած ձու,
2 հատ պանրիկ,
2-3 պճեղ սխտոր,
մայոնեզ:

Բլինչիկի համար`
4 հատ ձու,
4 ճգ. կարտոֆիլի ալյուր,
4 ճգ. մայոնեզ,
ձեթ,
աղ, սև պղպեղ:

Պատրաստման եղանակները

Միջուկի համար ձուն և պանրիկները քերիչով անցկացնել, ավելացնել ճզմած սխտորը, մայոնեզը և լավ խառնել:
Բլինչիկի համար ձուն ծփել, համեմել` աղով, սև պղպեղով: Այնուհետև ավելացնել կարտոֆիլի ալյուրը, մայոնեզը և խառնել այնքան, մինչև զանգվածը դառնա միասեռ:
Տապակը ձեթով պատել և բլինչիկը եփել երկու կողմերից:
Երբ բլինչիկները պատրաստ կլինեն, միջուկը լցնել բլինչիկների մեջ և փաթաթել` տալով ռուլետի տեսք:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ռուլետներ նախուտեստի համար Ռուլետներ նախուտեստի համար Ռուլետներ նախուտեստի համար Ռուլետներ նախուտեստի համար Ռուլետներ նախուտեստի համար
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.2/5 (34 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Սմբուկը կորեական գազարով Կարմիր Բիբարը Բուլղարական խոհանոցում Լեհական Նախուտեստ Լցոնած բիբար ձվով Ծովախեցգետնի ձողիկներով ռաֆաելլո

- Այս ռեցեպտը նայել են - 006415

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!