Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Սմբուկը կորեական գազարով: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 26 Aug 2010
Տեղադրվել է Նախուտեստներ բաժնում

Բաղադրությունը

2 մեծ սմբուկ
3 գազար
բուսական յուղ
խնձորի քացախ
շաքարավազ, աղ
սև պղպեղ
կարմիր պղպեղ
սխտոր

Պատրաստման եղանակները

Նախ պետք է խաշել սմբուկը թույլ աղաջրի մեջ (կարող եք հատիկ պղպեղ կամ սոխ քցել նաև).

Մինչ նրանք կեփվեն զբաղվենք գազարով:

Անցկացրեք գազարը քերիչով, ավելացրեք աղ, շաքարավազ, սև և կարմիր պղպեղ, ճզմած սխտոր, բուսայուղ և խնձորի քացախ:. Այս ամենն ըստ ճաշակի, կարմիր պղպեղ օգտագործեք մի պտղունց իսկ ահա սևն` ըստ պահանջի: Ավելացնում ենք , խառնում ենք ,փորձում ենք համը:

Հովացնում ենք եփված սմբուկները. եփված սմբուկների մեջ կտրվածքներ ենք անում, բայց ոչ մինչև վերջ, այնպես որ խխունջի տոսք ստանա,
Այդ կտրվածքներում լցնում ենք գազարը խորությամբ և լայնքով,
Վրա ենք բերում սմբուկի ծայրերը, դնում ենք ամանի մեջ և սառնարան, մի քանի ժամով:
Սառեցնելուց հետո կտրատում ենք շրջանակներով.
Բարի ախորժակ

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Սմբուկը կորեական գազարով
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.0/5 (17 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Սմբուկով Համեղ Ուտեստ Շպռոտով նախուտեստ Բատոն Հացը Պանրով և Սխտորով Օկռոշկա Լոլիկը մայոնեզով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004153

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!