Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Օկռոշկա: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Aug 2010
Տեղադրվել է Նախուտեստներ բաժնում

Բաղադրությունը

450 գր.մածուն,
150 գր. ջուր,
3 հատ կարտոֆիլ,
100 գր. կանաչ սոխ,
3 հատ վարունգ,
150 գր. բողկ,
3 ձու,
4 թգ. մանանեխ,
մաղադանոս,
սամիթ,
աղ,
շաքարավազ

Պատրաստման եղանակները

Կարտոֆիլը լվանալ, դնել եփվի, այնուհետև չմաքրած սառեցնել, մաքրել և կտրատել: Թարմ վարունգը կտրատել մանր, բողկը անցկացնել խոշոր քերիչով: Կտրատել կանաչ սոխը: եփած ձվերը կտրատել:
Կանաչին (սամիթ, մաղադանես) կտրատել շատ մանր:
Մածունը բացել ջրով և ավելացնել մանանեխը, աղը, շաքարավազը, պղպեղ` ըստ ցանկության: Լավ խառնել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Օկռոշկա Օկռոշկա
Այցելուների արձագանքները (2):

Կներեք, բայց այս ակրոշկան ավելի շատ սուպի է նման, քան թե ակրոշկայի: Ակրոշական լինում է թանից, կտրտած թարմ վարունգից, խառը թարմ կանաչիներից աղ, ահա այսքանը: Դուք ուղակի էնպիսի բաներ եք լցրել, որ բոլորովին այն չէ: Թողել է Մարի-ը (14 Feb 2012) օրը

Նէրօղ եղէք այդ Օկրօշկան արդյօք Հայկական ուտէստ է : Եթէ ոչ ապա տէղափօխէք համապատասխան բաժին: Շնօրհակալություն ուշադրության համար: Արմէն Բէռլին Թողել է Արմէն Էրէվանցի-Մանուկյան-ը (21 Oct 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.6/5 (27 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բատոն Հացը Պանրով և Սխտորով Սմբուկով և պանրով նախուտեստ Լեհական Նախուտեստ Սմբուկով Տորթ Կակաչներ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 007542

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!