Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Դդմիկով և նարնջով մուրաբա: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Aug 2010
Տեղադրվել է Պահածոներ բաժնում

Բաղադրությունը

1 կգ մաքրած դդմիկ (կոբաչկա),
1 կգ շաքարավազ,
1 հատ մեծ կիտրոն

Պատրաստման եղանակները

Դդմիկը մաքրել, հանել միջուկը, կտրատել մաքրած նարինջը, դնել էմալապատ թասայի մեջ, ցանել շաքարավազը, թողնել այդպես մնա ամբողջ գիշեր:
Թասը դնել սալօջախին, եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Այնուհետև վերցնել սալօջախից, թողնել սառչի, այնուհետև եռալուց հետո նորից եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Սառելուց հետո լցնել բանկաները և փակել կապրոնե կապարիչով:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Դդմիկով և նարնջով մուրաբա
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.15/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.1/5 (27 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Սխտորով թթու Սերկևիլի մուրաբա Սպիտակ կեռասի մուրաբա Ելակի մուրաբա Վարունգի թթու

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004087

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!