Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Դեղձի ջեմ: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 19 Aug 2010
Տեղադրվել է Պահածոներ բաժնում

Բաղադրությունը

դեղձ,
լիմոնի աղ,
ջուր,
շաքարավազ

Պատրաստման եղանակները

Դեղձի ջեմ կարելի է պատրաստել այն պտուղներից, որոնց կորիզները օգտագործվում են սերմի համար: Այդպիսի դեղձերից պատրաստված ջեմը լավ է դոնդողվում:
Դեղձը կիսել և հանել կորիզները: Լցնել ջրի մեջ: 1 լ ջրին ավելացնել 1 թգ.լիմոնի աղ: Դեղձի լվացած և կես մասերի բաժանած դեղձի ամբողջ քանակության կեսը և շաքարի վերցրած բաժնի մեկ քառորդ մասը եփել 15-20 րոպե, ավելացնելով մի քիչ ջուր, մինչև պտուղները փափկեն, այնուհետև լցնել մնացած շաքարն ու դեղձը և նորից մի քիչ եփել, մինչև որ պարունակությունը կսկսի դոնդողվել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Դեղձի ջեմ Դեղձի ջեմ Դեղձի ջեմ
Այցելուների արձագանքները (2):

այն չեք կեղևազատում՞ Թողել է Անուլ-ը (15 Aug 2012) օրը

Այս բաղադրատոմսն ավելի շատ մուրաբա է հիշեցնում: Այն նաև թերի է ներկայացված:Միթե այն չեք կեղևազատում՞ Թողել է Վերոնիկա-ը (11 Aug 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.9/5 (35 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Ծիրանի ջեմ Ծիրանի մուրաբա Ընկույզի մուրաբա Բամիայից պահածո Սպիտակ կեռասի մուրաբա

- Այս ռեցեպտը նայել են - 008246

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!