Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ելակի մուրաբա: Տեղադրող` Անուշ | Ավելացման ամսաթիվ` 24 Apr 2010
Տեղադրվել է Պահածոներ բաժնում

Բաղադրությունը

1 կգ. ելակ,
1,2 կգ. շաքար,
100 գր. ջուր

Պատրաստման եղանակները

Ելակը ջոկել, յուրաքանչյուր հատապտուղ ընկղմել կոնյակի կամ օղու մեջ, հետո հեռացնել պտղակոթերը: Պատրաստի ելակները լցնել ամանի մեջ, վրան շաքար լցնել (չափաբաժնի կեսը) և դնել սառը տեղ: Մնացած շաքարով պատրաստել օշարակ, վերցնել կրակից, մեջը լցնել ելակները (իր հյութվ), ամանը զգուշորեն թափահարել, որպեսզի հատապտուղներն ընկղմվեն օշարակի մեջ և եփել թույլ կրակի վրա: Եփվելու վերջում հեռացնել փրփուրը: Եթե ելակը շատ հյութեղ է, ապա 5-6 ժամ սառը տեղ պահելուց հետո հարկավոր է լցնել թասի մեջ, ավելացնել մնացած շաքարը և եփել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ելակի մուրաբա
Այցելուների արձագանքները (1):

Ես պատրաստեցի ընկույզի մուրաբա այս ռեցեպտով, շատ զգացված եմ: Շնորհակալություւն, Տերը Օրհնի: Թողել է Անտոնյան Լիլիթ-ը (9 Jun 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.8/5 (33 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բամիայից պահածո Սմբուկով Մուրաբա Դդմիկով և նարնջով մուրաբա Ծիրանի մուրաբա Հոնի Մուրաբա

- Այս ռեցեպտը նայել են - 006366

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!