Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Սպիտակ կեռասի մուրաբա: Տեղադրող` Մարինե | Ավելացման ամսաթիվ` 1 Jun 2010
Տեղադրվել է Պահածոներ բաժնում

Բաղադրությունը

1 կգ. կեռաս,
1.2 կգ. շաքարավազ,
150-200 գր. ջուր,
1 փաթեթ վանիլին:

Պատրաստման եղանակները

Կեռասն ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրով լվանալուց հետո կորիզը նույնպես հեռացնել: Շաքարավազով օշարակ պատրաստել, ավելացնել վանիլին, պտուղները լցնել մեջը և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ լինելը: Եփման վերջում առաջացած փրփուրը հավաքել:
ՄԻ փոքր սառչելուց հետո լցնել ապակյա տարայի մեջ, բերանը փակել, պահել չոր և հով տեղում:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Սպիտակ կեռասի մուրաբա
Այցելուների արձագանքները (3):

Շնորհակալություն բաղադրատոմսի համար, ես պատրաստեցի վանիլինով, կիտրոնաթթվով և 1կգ շաքարավազով։ Շատ լավ էր ստացվել։ Թողել է Լուսինե-ը (18 Jul 2015) օրը

Խնդրում եմ, եթե դժվար չէ, կասեք ինչպե՞ս պատրաստել օշարակ։ Շնորհակալություն Թողել է Աստղիկ-ը (29 May 2014) օրը

1.2կգ շաքարավազը կարծում եմ շատ է, 1 կգ-ն էլ է բավական, իսկ վերջում վանիլինի հետ պետք է նաև կիտրոնաթթու լցնել մուրաբաին, որպեսզի չշաքարակալի: Թողել է Ռուզան-ը (3 Jul 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.98/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.0/5 (41 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Սմբուկով Մուրաբա Բազուկով թթու Սև թթի մուրաբա Ձմերուկի մուրաբա Սերկևիլի մուրաբա

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005855

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!