Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Վարունգի թթու: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 19 Aug 2010
Տեղադրվել է Պահածոներ բաժնում

Բաղադրությունը

Վարունգ,
կանաչ լոլիկ,
պղպեղ,
լոբի,
սխտոր,
քացախ,
քարաղ

Պատրաստման եղանակները

Վարունգը լավ լվանալ, հետո 5-6 ժամ դնել բավական ուժեղ աղաջրի մեջ: Աղաջրի հետ միասին պետք է խառնել նաև քացախ, բայց ոչ շատ, և ծեծած սխտոր: Ջուրը լցնելուց հետո թթվի զանգվածը սեղմել, որպեսզի ջուրը բարձրանա երես: Վրան քար դնել Մինչև վարունգի թթվելը ամանը կափարիչով պետք է փակել, իսկ հետո կափարիչը վերցնել և ծածկել երկտակ մառլյայով: Թթվի երեսին առաջացող սպիտակ փառը պետք է պարբերաբար մաքրել: Այս թթվի համար պետք է օգտագործել քարաղ: Սովորական կերակրի աղից թթուն փափկում է:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Վարունգի թթու Վարունգի թթու
Այցելուների արձագանքները (6):

Հիացած եմ ուղակի, մեկ շաբաթ առաջ բիբարի թթու էի դրել, բայց սովորական աղով, լխկել էր, թափեցինք ու տխրեցինք, ոչ թե բիբարի համար, այլ որ այս երկրում տաքության համար ոչ մի թթու չեմ կարողանում պատրաստել, հետո կարդացի, որ քարե աղով պետք է անել, որպեսզի սարթ մնա, շնորհակալ եմ այս սայթից, շատ բաներ կարող եմ սովորել, բայց միայն կցանկանայի իմանալ, ինչպե՞ս անել, որ ֆեյսբուքում միշտ ունենամ պահած։ Թողել է Մարինա Հարոյան-ը (24 Dec 2013) օրը

Շատ լավ թթու է: Թողել է Անաիդա-ը (24 Mar 2012) օրը

Ինչի լոլիկ ու լոբի չեն դնում? Լավ ել դնում են, իմ մամաս լոլիկով է անում, ու շատ համով է ստացվում: Թողել է Լիլիթ-ը (3 Sep 2011) օրը

Միթե սա բաղադրատոմս է, ոչ մի չափ գրված չէ, եթե լիարժեք չգիտեք, ավելի լավ է մի գրեք: Թողել է Վալենտինա-ը (9 Apr 2011) օրը

Շատ լավ: Թողել է jaksl-ը (14 Dec 2010) օրը

վարունգի պահածոի մեջ լոլիկ և լոբի չեն դնում.ես կավելացնեի շաքարավազ!!!!!!! Թողել է մամա-ը (6 Dec 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.3/5 (82 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Սպիտակ կեռասի մուրաբա Սերկևիլի մուրաբա Բազուկով թթու Դդմիկով և նարնջով մուրաբա Սմբուկով խավիար

- Այս ռեցեպտը նայել են - 020723

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!