Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Իտալական Պիցցա: Տեղադրող` Նվարդ | Ավելացման ամսաթիվ` 14 Aug 2012
Տեղադրվել է Պիցցա բաժնում

Բաղադրությունը

Խմոր՝
200գր ալյուր
2ճգ. բուսական յուղ
4ճգ. կաթ
15գր. շմորիչ
աղ:

Միջուկ՝

200գր պինդ պանիր
500գր. լոլիկ
2ճգ. յուղ
5-նրբերշիկ
կարմիր պղպեղ
աղ:

Պատրաստման եղանակները

Վերը նշված բաղադրիչներով խմոր հունցել, շրջանաձև բացել, վրան բուսական յուղ քսել:
Պանիրը անցկացնել քերիչով և շաղ տալ խմորի վրա, ավելացնել երկարությամբ կտրատված լոլիկը և նրբերշիկը, աղն ու պղպեղը
Վրան 2 ճգ. բուսական յուղ լցնել և դնել նախապես տաքացված ջեռցում և եփել 220 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ 30 րոպե:ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:

Այս ռեցեպտը չունի նկարներ

Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.2/5 (22 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

ֆանտազիա Պիցցա խոզապուխտով և պանրով Պիցցա “Կապրիչիոզա” շամպինյոնով Իտալական Պիցցա Թագավորական Պիցցա

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004918

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!