Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Պիցցա Ընկերուհիներ: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 26 Aug 2010
Տեղադրվել է Պիցցա բաժնում

Բաղադրությունը

Խմոր
1 տուփ կաթնաշոռ (200գ),
1 տուփ կարագ, կամ մարգարին (250գ),
1 ձու ,
շաքարավազ 1 ճ.գ,
1թ.գ մարած սոդա,
2 բաժակ ալյուր.
Ձիթապտուղ

Պատրաստման եղանակները

Հարել ձուն շաքարավազով, ավելացրած նախորոգ թուլացրած կարագը, կամ մարգարինը, հետո կաթնաշոռը և մարած սոդան. Թողնել 5 րոպե.
Ինչից հետո կամաց ավելացնել ալյուրը.
Բացել խմորը շրջանաձև 0.5 սմ հաստությաբ, փոքր շրջանակներով
1 սոխը կտրատել և մարինացնել քացախի մեջ, մոտ 30 րոպե
Խառնել 3Ճ.գ տոմատի մածուկ, կամ կետչուպ , 2 ճ.գ մայոնեզ.
150г ապխտած երշիկը կտրատել երկարությամբ կամ խորանարդիկներով,
թարմ պոմիդոր մաքրել կպեճից ր կտրատել շրջանակներով, և մանրացնել խաշած ձվերը,
Անցկացնել պանիրը քերիչով: Ձիթապտուղը շրջանաձև կտրատել:
խմորի վրա քսել մայոնեզով և տոմատով սոուսը, (մոտ. 1 ճ.գ ը մեկ շրջանակին), դրա վրա շարել մարինացված սոխը, երշիկը, պոմիդորները, ձուն: Ըստ ճաշակի աղել և պղպեղել:
Զարդարել ձիթապտուղով և քերած պանիրով
Եփել ջեռոցում 20 րոպե 180 աստճանով.
Կանաչին ըստ ճաշակի

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Պիցցա Ընկերուհիներ
Այցելուների արձագանքները (2):

Հետաքրքիր էր, բացի այդ ես շատ եմ սիրում պիցցա և միշտ պատրաստում եմ և այս բաղադրատոմսն էլ կփորձեմ: Թողել է Լիլիթ Պողոսյան-ը (30 Sep 2011) օրը

Շատ լավն են: Թողել է Մարի-ը (7 May 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.1/5 (90 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Պիցցա խոզապուխտով և պանրով Կարտոֆիլով պիցցա ֆանտազիա Պիցցա սնկով ու կանաչիով Ամանորյա Պիցցա

- Այս ռեցեպտը նայել են - 011560

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!