Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Պիցցա “Կապրիչիոզա” շամպինյոնով: Տեղադրող` Լուիզա | Ավելացման ամսաթիվ` 24 Apr 2010
Տեղադրվել է Պիցցա բաժնում

Բաղադրությունը

Բաղադրությունը.
խմորի համար.
1 բաժակ ալյուր,
20գր. “ՀԱՑԹՈՒԽ” խմորիչ,
1 բաժակ կաթ,
2 ձու,
1 ճաշի գդալ շաքարավազ,
1/2 թեյի գդալ աղ,
3 ճաշի գդալ բուսական յուղ:

Լցոնի համար.
4-5 հատ լոլիկ, 400գր. խոզապուխտ, 4 շերտ պանիր (նախընտրելի է շվեյցարական), 300գր. թարմ շամպինյոն, 1 պճեղ սխտոր, 1 բաժակ սպիտակ գինի, 1 ճաշի գդալ բուսական յուղ, աղ` ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակները

Պատրաստել խմորիչով խմոր, թողնել որ բարձրանա, մեկ անգամ ևս լավ հունցել և փռել յուղած տապակի մեջ:
Շամպինյոնն ու խոզապուխտը մանր կտրատել: Կտրատած շամպինյոնին ավելացնել բուսական յուղը, մանրացված սխտորը, լցնել սպիտակ գինին և եփել մոտ 15 րոպե: Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
Խմորին քսել կարագ և ծածկել այն կտրատած լոլիկով, խոզապուխտի կտորներով, սնկով և ապա ամբողջը ծածկել պանրի շերտով: Պիցցան տեղադրել նախապես տաքացրած ջեռոցում և թխել 20 րոպե:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Պիցցա “Կապրիչիոզա” շամպինյոնով
Այցելուների արձագանքները (3):

<ապուշ բան> գրող, ձեռք չի տալիս մի պատրաստեք, ոչ թե մարդկանց բաղադրատոմսերին անուն կպցրեք, ավելի է լավ է գնաք ուղղագրություն սովորեք Թողել է Հասմիկ-ը (8 Nov 2012) օրը

իսկ ամենավերջում զեյթուն եք ավելացրել? Թողել է Երանուհի-ը (9 Sep 2012) օրը

ես ինչ ապուշ բան եք գրել գոնե խոզապուղտ ը հանեք միջից Թողել է լաւռա-ը (11 Apr 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.03/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.0/5 (96 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Իտալական Պիցցա Իտալական Պիցցա Պիցցա Պիցցա հավի կրծքամսով Պիցցա նրբերշիկով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 011187

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!