Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Արգենտինական սոուս Չիմիչուրի: Տեղադրող` Լուիզա | Ավելացման ամսաթիվ` 30 May 2010
Տեղադրվել է Սոուսներ բաժնում

Բաղադրությունը

2 պճեղ սխտոր,
3 թգ. մաղադանոս,
1 թգ. մանրացրած դափնու տերև,
1 թգ. օրեգանո,
կես թգ. կարմիր կծու պղպեղ,
2 պտղունց սև պղպեղ,
2 թգ. եռացած ջուր,
1. 5 թգ. քացախ,
1 ճգ. ձեթ,
աղ:

Պատրաստման եղանակները

Մաղադանոսը մանրացնել, սխտորը ամենամանր քերիչով անկացնել, ավելացնել օրեգանոն, դափնու տերևը, կարմիր կծու բիբարը, սև պղպեղը և աղը ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնել, ավելացնել եռացած ջուրը և այդպես թողնել 5 րոպե: Վերջում ավելացնել քացախը, ձեթը և դնել, որ սառչի: 15 րոպե սառչելուց հետո կարող եք հյուրասիրել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Արգենտինական սոուս Չիմիչուրի Արգենտինական սոուս Չիմիչուրի Արգենտինական սոուս Չիմիչուրի Արգենտինական սոուս Չիմիչուրի Արգենտինական սոուս Չիմիչուրի
Այցելուների արձագանքները (2):

խնդրում եմ գրեք ինչի համար օգտագործել սոուսը Թողել է Աննա-ը (26 Sep 2015) օրը

Շատ հետաքրքիր սոուս է, կարելի է փորձել: Թողել է Հերիքնազ-ը (1 Jul 2014) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.6/5 (33 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Հոլանդական սոուս Սոուս պիցցաների համար սոուս մրգային աղանդերի համար Սոուս մսային ուտեստների համար հնդկական խոհանոց Սոուս մսեղենի համար

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005460

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!