Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Սոուս Բեշամել /ֆրանսիական/: Տեղադրող` iLoveCooking | Ավելացման ամսաթիվ` 24 Aug 2010
Տեղադրվել է Սոուսներ բաժնում

Բաղադրությունը

100 գ կարագ
500 մլ կաթ
1 ճգ ալյուր
աղ սպիտակ պղպեղ ըստ ճաշակի
մուսկատ ընկույզ / մշկընկույզ/ ըստ ճաշակի
100 մլ բուլյոն

Պատրաստման եղանակները

Թավայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել ալյուրը, թիակով արագ խառնել մինչև ստացվի միատարր մասսա, սակայն չպետք է թողնել որ ալյուրը գույնը փոխի:
Ավելացնել բուլյոնը, խառնել:
Բարակ շիթով ավելացնել կաթը, խառնել, եփել մինչև պնդանա:
Համեմել աղով, պղպեղով, մշկընկույզով:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Սոուս Բեշամել /ֆրանսիական/
Այցելուների արձագանքները (3):

Ռեստորանում պատրաստելիս բուիլո չեն լցնում։ Թողել է Աննա-ը (26 Sep 2015) օրը

Նշված չէ, թե ինչ բուլիոն, և թե սոուսը ինչի հետ պետք է մատուցել։ Թողել է Շողիկ-ը (28 May 2013) օրը

Շնորհակալություն ռեցեպտի համար, սակայն նշված չէ ինչ բուլյոն պետք է լցնել? Թողել է Անի-ը (4 Oct 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.68/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.7/5 (34 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Սոուս Մսի Համար Տեմպորո Սոուս Սոուս Մինուտկա Սոուս մսեղենի համար Բեառնյան սոուս /ֆրանսիական խոհանոց/

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005751

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!