Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Սոուս մսային ուտեստների համար հնդկական խոհանոց: Տեղադրող` Գևորգ | Ավելացման ամսաթիվ` 21 Jun 2016
Տեղադրվել է Սոուսներ բաժնում

Բաղադրությունը

50գ. դառը գինի
մեկ միջին սոխ
50գ.տոմատի մածուկ
2 կծու պղպեղ
2 պոմիդոր
կանաչի
բուսայուղ
մանանեխ

Պատրաստման եղանակները

Բուսայուղի մեջ տապակում ենք սոխը, մինչև երանգի փոխվելը ավելացնում ենք գինին 5ր. եփելուց հետո ավելացնում ենք տոմատի մածուկը, աղը, սև և կարմիր պղպեղը։ Զանգվածի վրա ավելացնում ենք 100 գր գոլ ջուր, մանր կտրատված լոլիկը և պղպեղը։ 10րոպե եփելուց հետո ավելացնում 30գ մանանեխ, կանաչի ու վերցնում կրակից։

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Սոուս մսային ուտեստների համար հնդկական խոհանոց
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.68/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.7/5 (31 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Ցացիկի /հունական խոհանոց/ Թթվասերով սոուս կարտոֆիլի համար Արգենտինական սոուս Չիմիչուրի Բեառնյան սոուս /ֆրանսիական խոհանոց/ Համեմունքներով սոուս

- Այս ռեցեպտը նայել են - 002667

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!