Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ինչպես ճիշտ պատրաստել ծաղկակաղամբը: Տեղադրող` Աննա Ղարագյոզյան | Ավելացման ամսաթիվ` 16 Jun 2010
Տեղադրվել է Օգտակար խորհուրդներ բաժնում

Բաղադրությունը

Ծաղկակաղամբ

Պատրաստման եղանակները

Ծաղկակաղամբը հարկավոր է եփել ոչ ավել, քան 3-4 րոպե, ընդ որում` էմալապատ կաթսայի մեջ և շատ քիչ ջրով կամ, ավելի լավ է, գոլորշիով: Միայն այս դեպքում է հնարավոր առավելագույնս պահպանել մթերքի օգտակարությունը: Եփելուց հետո ծաղկակաղամբի արգանակը կարելի է օգտագործել ապուրներ եփելու համար:

Որպեսզի ծաղկակաղամբը եփելուց հետո պահպանի իր գեղեցիկ արտաքին տեսքը, այն հարկավոր է նախապես դնել սառը ջրի մեջ` ավելացնելով մի փոքր կիտրոնի հյութ կամ քացախ, ապա եփել բաց կափարիչով կաթսայում բավականաչափ ուժեղ կրակով:

Համարվում է, որ շոգեխաշելուց առաջ ծաղկակաղամբը մի քանի րոպե կաթի մեջ թողնելու դեպքում այն կստացվի առավել համեղ և փափուկ: Որոշ խոհարարներ էլ եփելու ընթացքում ծաղկակաղամբին մի գդալ մայոնեզ են ավելացնում կամ տապակում են ալյուրով` ծաղկակաղամբի համային որակները կրկնապատկելու համար:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ինչպես ճիշտ պատրաստել ծաղկակաղամբը
Այցելուների արձագանքները (1):

Ինձ թվում է սա ոչ թէ բաղադրատոմս է, այլ գլուխկոտրուկ: Թողել է Արթուր-ը (10 Aug 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.72/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.7/5 (69 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Ինչպես մաքրել նկարները Վարդեր Լոլիկից Սուրբ Սարգիսի Տոնին Նվիրված Ավոկադո Ելակ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 012499

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!