Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Կարտոֆիլ: Տեղադրող` Լուսինե | Ավելացման ամսաթիվ` 28 May 2010
Տեղադրվել է Օգտակար խորհուրդներ բաժնում

Բաղադրությունը

Կարտոֆիլ

Պատրաստման եղանակները

Կարտոֆիլը հարկավոր է կլպել բարակ շերտով, քանի որ կեղևի տակ են կուտակված բոլոր աղերն ու սպիտակուցները: Մաքրված կարտոֆիլը պահում են սառը ջրում` մեջը լցնելով 1-2 ճգ. քացախ: Մաքրված կարտոֆիլը պահեք սառը ջրի տակ, այն ավելի շուտ կեփվի և փխրուն կդառնա:

Որպեսզի աղցաների համար նախատեսված կարտոֆիլը եփելիս գույնը չփոխի, ջուրը եռալուց 10-15 րոպե հետո մեջը պետք է մի քիչ քացախ լցնել:

Կեղևով եփված կարտոֆիլը լավ կմաքրվի, եթե եփելուց անմիջապես հետո վրան սառը ջուր լցնեք:

Տապակելուց առաջ կարտոֆիլի վրա մի քիչ ալյուր ցանեք: Կարտոֆիլը դրանից կարմրում է և ախորժաբեր տեսք ընդունում:

Նորահաս կարտոֆիլը հեշտությամբ կարելի է մաքրել նույնիսկ առանց դանակի: Ջրով լվանալուց հետո լցրեք կտորից տոպրակի մեջ, մեջը լցրեք խոշոր աղ և տոպրակի բերանը կապեք: Մի քանի րոպե սեղանի վրա գլորելուց հետո կեղևը դուրս կգա:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Կարտոֆիլ
Այցելուների արձագանքները (1):

Շնորհակալություն, շատ օգտակար խորհուրդներ էին, հատկապես քացախի օգտագործման պահերը Թողել է Հասմիկ-ը (19 Aug 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.7/5 (50 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Խնձոր Բազուկի արագ եփման տարբերակ Ելակ Թունավոր սունկ Ինչպես խնամել կաշվե իրերը

- Այս ռեցեպտը նայել են - 008729

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!