Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Չորացած սունկ: Տեղադրող` Հասմիկ | Ավելացման ամսաթիվ` 28 May 2010
Տեղադրվել է Օգտակար խորհուրդներ բաժնում

Բաղադրությունը

Չորացած սունկ

Պատրաստման եղանակները

Չորացած սունկը լավ կլինի մի քանի ժամ պահել կաթի մեջ` նախապես վրան մի քիչ աղ ցանելով: Դրանից սունկը թարմ տեսք է ստանում:

Չորացած սունկը լավ է պահպանվում ձմռանը և չի որդնում, եթե այն պահվում է աղի հետ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Չորացած սունկ
Այցելուների արձագանքները (1):

Իսկ ի՞նչ եղանակով կարելի է սունկ չորացնել։ Թողել է Սյուզի-ը (14 Jun 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.8/5 (18 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Թուրինջ Թունավոր սունկ Ինչպես ճիշտ պատրաստել ծաղկակաղամբը Ինչպես լվանալ բրդյա հագուստը Անանաս

- Այս ռեցեպտը նայել են - 002708

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!