Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ջմերուկի կեղև: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 28 Aug 2010
Տեղադրվել է Օգտակար խորհուրդներ բաժնում

Բաղադրությունը

Ձմերուկի կեղև

Պատրաստման եղանակները

Իսկ գգիտեք դուք , որ ձմերուկի այն մասը որը մենք թափում ենք շատ օգտակար հատկություններ ունի:
Ձմերուկի կանաչ հատվածը պարունակում է շատ պեկտիններ, որոնք հանում են օրգանիզմից ավելորդ ծանր մետաղները:
Եվ քանի որ այդ վիճակում օգտագործել ձմերուկի կեղևի չի լինում: Կարելի է այն օգտագործել այն տապակած վիճակում, կամ խավիար պատրաստել.

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ջմերուկի կեղև
Այցելուների արձագանքները (2):

Եվ իմիջայլոց, եթե թույլ կտաք ավելացնեմ այն, որ ամենաշատ մագնեզիումը գտնվում է հենց կեղևի մեջ, որն ի դեպ շատ պետք է հատկապես սրտին.. Թողել է Լիաննա-ը (25 Nov 2011) օրը

Շատ օգտակար է, համեղ է տապակած: Թողել է Մարիամ-ը (2 Aug 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.0/5 (41 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Ավոկադո Ինչպես անել, որ կարտոֆիլը եփելիս չճաքի Չորացած սունկ ԲԱԶՈՒԿ Ինչպես լվանալ բրդյա հագուստը

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005820

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!