Միկադո: Տեղադրող` Մկրտչյան Լիլիթ | Ավելացման ամսաթիվ` 10 Jul 2011 Բաղադրությունը:

200գր. մարգարին,
1 բաժակ շաքարավազ,
3 հատ ձու,
3ճգ. մեղր,
1թգ. սոդա,
1ճգ. քացախ
ալյուր:

Կրեմ:
150գր. կարագ
2 բանակ եփած խտացրած կաթ
3ճգ. կակաո:

Պատրաստման եղանակները:

Մարգարինը, ձուն, շաքարավազը, մեղրը, սոդան քացախի հետ միասին միասին լավ հարում ենք ավելացնում ենք ալյուրը, որպեսզի ստացվի ոչ շատ պինդ խմոր, գրտնակելու համար: Պատրաստել 8-10 գունդ: Ապա այդ գնդերը բացել գրտնակով և եփել ջեռոցում:
Կրեմի համար կարագը լավ հարել, աստիճանաբար ավելացնել խտացրած կաթը, իսկ վերջում կակաոն:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: