Հոնի Մուրաբա: Տեղադրող` Լիանա | Ավելացման ամսաթիվ` 11 Sep 2011 Բաղադրությունը:

1կգ հոն
1,5 կգ շաքարավազ
0,5 թգ կիտրոնի աղ

Պատրաստման եղանակները:

Ընտրել հասուն, առողջ պտուղներ, լվանալ, ջրքամել և մի քանի րոպե եռացնել քիչ ջրով բերանը փակ կաթսայում: Սա նրա համար է, որ պտղամիսը կպչի կորիզին: Ավելացնել շաքարավազը, եփել 7-10 րոպե, թողնել հովանա և եփել երկրորդ անգամ, ավելացնել կիտրոնի աղ, լցնել չոր ու մաքուր տարրաները, պահել արևի ժառագայթներից հեռու տեղում:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: