Ջեմով Ռուլետ: Տեղադրող` Մարինե | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Feb 2012 Բաղադրությունը:

ալյուր 1բ 2ճգ
շաքարավազ 1բ
ձու 3հ
մածուն 1 սուրճի բաժակ
սոդա1թգ
ջեմ

Պատրաստման եղանակները:

Ձուն շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել մածունը, սոդան և ալյուը, նորից լավ խառնել, որ ստացվի միասեռ զանգված: Խմորը տարածել ջեռոցամանի մեջ, և եփել ջեռոցում 190 աստիճան ջերմաստիճանում: Երբ խմորը պատրաստ կլինի, ձեր նախընտրած ջեմով պատել խմորը, ապա զգուշությամբ պտտացնել, ստանալով ռուլետի տեսք: Բարի Ախորժակ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2014
http://www.recipes.am/: