Բրնձով և Կաղամբով Հունական Ճաշատեսակ: Տեղադրող` Անի | Ավելացման ամսաթիվ` 13 Mar 2012 Բաղադրությունը:

կաղամբ 300-500գր
սոխ - 1 գլուխ
գազար 2-3 հատ
լոլիկի հյութ- 150մլ
բրնձ - 200գր
ձեթ -100մլ
մաղադանոս,
աղ,
կանաչ սոխ - 2-3 հատ
սև պղպեղ:

Պատրաստման եղանակները:

Կտրատված սոխը և գազարը տապակել ձեթի մեջ, ապա ավելացնել կտրատված կանաչ սոխը, կաղամբը, այս բոլորը տապակելուց հետո ավելացնել լոլիկը հյութը, համեմունքները: Վերջում ավելացնել բրինձը և եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև պատրաստ լինելը: Անհրաժեշտության դեպքում կարող եք ջուր ավելացնել: Մատուցելիս վրան մանրացված մաղադանոս ավելացնել: Բարի Ախորժակ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: