Հայկական Պիցցա: Տեղադրող` Samvel | Ավելացման ամսաթիվ` 19 Mar 2012 Բաղադրությունը:

պիցցայի խմոր,
ձիթապտուղ
լոլիկ 3 հատ,
տոմատ,
(կետչուպ)
մոյոնեզ
ձու 2 հատ,
մայոնեզ,
պանիր 200 գ
վիչինա (իսպանական երշիկ)
շամպինյոն սունկ 7 հատ:

Պատրաստման եղանակները:

Տոմատը և մոյոնեզ կամ միայանկ կետչուպ խառնել միասին և քսել պիցցայի խմորի վրա, հետո լոլիկը օղակաձև կտրատել և շարել պիցցայի վրա: Նույն կերպ կտրատել սունկը շարել պիցցայի վրա, հետո երշիկը, ձիթապտուղը, ձուն և քերիչով անցկացված պանիր: Այս ամենից հետո դնել ջեռոցում, քիչ հետո հանել և մատուցել:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: