Դդմիկով Աղցան: Տեղադրող` Անի | Ավելացման ամսաթիվ` 15 Aug 2012 Բաղադրությունը:

2-3դդմիկ,
1գլուխ սոխ,
2-3 գազար,
3 կանաչ տակդեղ,
3 լոլիկ,
սամիթ,
համեմւնքներ և բուսայուղ:

Պատրաստման եղանակները:

Դդմիկները լվանալ մաքրել կտրատել խորանրդաձև և տապակել բուսայուղով: Սամիթը մանր կտրատել դդմիկները լցնել վրան և դնել մի կողմ: Թավայի մեջ ավելացնել բուսայուղ սոխը մանր կտրատել և տապակել 1-2 րոպե, ավելացնել քերած գազարը, պղպեղը և լոլիկը, միասին եփել 10 րոպե թողնել սառչի և ավելացնել դդմիկներին: Աղցանը կարող եք ուտել և տաք, և սառը վիճակւմ: Փորցեք և չեք փոշմանի: ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: