Բանանով Անուշեղեն: Տեղադրող` Լիանա | Ավելացման ամսաթիվ` 4 Sep 2012 Բաղադրությունը:

3 բանան
50գր. ընկույզ
100գր. կաթնային շոկոլադ
100մլ սերուցք
2ճգ շաքարավազ:

Պատրաստման եղանակները:

Ընկույզը մանրացնել կամ բենդերով, կամ դանակի օգնությամբ մանր կտրատել:
2 ճգ. սերուցը և շոկոլադը միասին հալեցնել գոլորշու վրա: Երբ խառուրդը կլինի պատրաստ ավելացնել մանրացված ընկույզը:
Մնացած սերուցքը լավ հարել, ընթացքում ավելացնել շաքարավազը և շարունակել հարել մինչև պատրաստ լինելը:
Բանանը մաքրել, մեջտեղից կտրել, ապա բաժանել 3 մասի, այնպես, որ ստացվի 6 կտոր: Յուրաքանյուրի բանանի վրա քսել շոկոլադե, ընկույզը խառնուրդը, իսկ հետո սերուցքը և քերված շոկոլադը:
Մատուցելիս զարդարել նանայով:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: