Բիսկվիթ: Տեղադրող` Աքսանա | Ավելացման ամսաթիվ` 1 Oct 2012 Բաղադրությունը:

2 բաժակ մածուն,
2 բաժակ շաքարավազ
1թգ. սոդա
4 հատ ձու
ալյուր
100մլ. ձեթ:

Պատրաստման եղանակները:

Ձուն հարել շաքարավազի հետ միասին, ապա ավելացնել մածունը և սոդան միասին խառնված, ձեթը և ալյուր այնքան, որ ստացվի ոչ շատ խիտ խմոր: Ապա եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: