Իտալական Ուտեստ: Տեղադրող` Շեֆ պովր Արտյոմ | Ավելացման ամսաթիվ` 12 Oct 2012 Բաղադրությունը:

3-4 ճգ. ձեթ
3-4 հատ լոլիկ
2-3 հատ գազար
4-5 հատ ձու
համեմունքներ ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակները:

Թավայի մեջ լցնել ձեթը, դնել գազօջախին և թողնել 3-5 րոպե տաքանա: Այնուհետև ավելացնել մանր կտրատված լոլիկը, հետո կլոր-կլոր կտրատված գազարը, 5 րոպե եփելուց հետո ավելացնել ձուն: Նախուտեստը պատրաստ է, Ձեզ բարի ախորժակ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: