Ելակ: Տեղադրող` Մերի | Ավելացման ամսաթիվ` 30 May 2010 Բաղադրությունը:

Ելակ

Պատրաստման եղանակները:

Մեկ բաժակ ելակում առկա C վիտամինը 3%-ով գերազանցում է մարդուն անհրաժեշտ օրական նորման: Բացի այդ, ելակը հարուստ է հակաօքսիդանտներով, որոնք պայքարում են օրգանիզմի ընդհանուր ծերացման դեմ: Մասնագետներն այն կարծիքին են, որ եթե սեզոնի ընթացքում 10կգ ելակ ուտեք, : Իմունային համակարգն ամրապնդվում է, նյութափոխանակությունը և սիրտ-անոթային համակարգը` կարգավորվում: Ելակը նույնիսկ լնդերի համար է օգտակար, իսկ եթե գլուխն ցավում է, իմացեք, որ ելակը պարունակում է օգտակար նյութեր, որոնք մոտ են ասպիրինի բաղադրությանը: Սակայն, հիշեք, որ արագ փչացող այս հատապտուղը սառեցման արդյունքում կորցնում է իր օգտակար հատկությունների մեծ մասը:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: