Սոուս մսեղենի համար: Տեղադրող` Լիլյա | Ավելացման ամսաթիվ` 30 May 2010 Բաղադրությունը:

2 ճգ. լոլիկի մածուկ,
1 բաժակ տաք ջուր,
3-4 պճեղ սխտոր,
1 գլուխ սոխ,
մաղադանոս,
կարմիր բիբար,
սունելի,
աղ:

Պատրաստման եղանակները:

Լոլիկի մածուկը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել ջուրը և լավ հարել: Այնուհետև դնել հանդարտ կրակի վրա և ավելացնել ոչ շատ մանր կտրատված մաղադանոսը և մանրացված սոխը: Երբ լոլիկի մածուկը կսկսի եռալ, ավելացնել սունելին, իսկ ավելի ուշ սխտորը, մի քիչ եփելուց հետո վերցնել կրակից: Հյուրասիրել մսեղենի հետ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: