Ալլադին: Տեղադրող` Գայանե | Ավելացման ամսաթիվ` 10 Mar 2013 Բաղադրությունը:

5մլ. կեֆիր
4ճ.գ. շաքարավազ
1ձու
2,5-3բաժակ ալյուր
մի պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակները:

Կեֆիրը տաքացնել վրան ավելացնել շաքարավազը, ձուն, սոդան, աղը, ալյուրը հերթականությամբ և լավ խառնել: Այնուհետև թավան տաքացնել, մեջը լցնել մի քիչ ձեթ և ճաշի գդալի օգնությամբ խմորը լցնել թավայի մեջ: Տապակել 2 կողմից:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: