Սնկով սոուս: Տեղադրող` Լիաննա | Ավելացման ամսաթիվ` 30 May 2010 Բաղադրությունը:

100 գր. կարագ,
1 բաժակ տաք ջուր,
2 ճգ. ալյուր,
2 ճգ. չոր սունկ,
1 բաժակ կաթ,
սխտորի փոշի,
աղ, պղպեղ:

Պատրաստման եղանակները:

Եռացած ջուրը լցնել չոր սնկի վրա և թողնել, որ սառչի: Առանձին կաթսայի մեջ կարագը հալեցնել, այնուհետև կաթսան հեռացնել կրակից, ավելացնել ալյուրը և լավ խառնել: Այնուհետև ավելացնել սունկը, կաթը և դնել հանդարտ կրակի վրա: Մի քիչ եփելուց հետո ավելացնել սխտորի փոշին, աղը և պղպեղը: Եփելու ընթացքում անընդհատ խառնել, որպեսզի տակը չկպչի: Երբ խառնուրդը սկսի խտանալ, ապա սոուսը արդեն պատրաստ է:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: