Արագ Պատրաստվող Բիսկվիտ: Տեղադրող` Ալվարդ | Ավելացման ամսաթիվ` 9 Sep 2013 Բաղադրությունը:

2ձու,
2թ/բաժ. շաքարավազ,
2թ/բաժ.մածուն,
2Թ/գդ.սոդա,
4ճ/գդ. ձեթ,
3թ/բաժ ալյուր։

Պատրաստման եղանակները:

Ձուն և շաքարավազը հարել, որից հետո մածունն ու սոդան առանձին հարելով ավելացնել գոգլիին, ավելացնել ձեթը և ալյուրը, ստացվում է թանձր խմոր:
Թավաի վրա ալյուր ցանել և թխել նախորոք տաքացված ջեռոցում 180C մոտ 40 րոպե : Սառելուց հետո վրան ցանել շաքարի փոշի:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: