Ծիրանի մուրաբա: Տեղադրող` Անի | Ավելացման ամսաթիվ` 2 Jun 2010 Բաղադրությունը:

1 կգ. ծիրան,
1.3 կգ. շաքարավազ,
400 գր. ջուր:

Պատրաստման եղանակները:

Ծիրանը սառը ջրով լվանալ: Մի քանի տեղից պատառաքաղով ծակծկել: Շաքարավազով օշարակ եփել, լցնել ծիրանի վրա և մեկ օր թողնել: Հաջորդ օրը օշարակը դատարկել այլ կաթսայի մեջ և եռացնել: Եռման վիճակում օշարակը լցնել ծիրանի վրա և եփել մինչև պատրաստ կլինի:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: