Հոնի Մուրաբա: Տեղադրող` Մարինե | Ավելացման ամսաթիվ` 3 Jun 2010 Բաղադրությունը:

1 կգ. հոն,
1.5 կգ. շաքարավազ,
200 գ. ջուր:

Պատրաստման եղանակները:

Անհրաժեշտ է ընտրել մուգ կարմիր, խոշոր հոն և լվանալ: Այնուհետև օշարակ պատրաստել, հոնը լցնել մեջը և 5-6 ժամ թողնել: Դրանից հետո եփել մինչև մուրաբայի լրիվ պատրաստ լինելը:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: