Ալադի: Տեղադրող` Անահիտ | Ավելացման ամսաթիվ` 9 Jun 2010 Բաղադրությունը:

500 մլ. կեֆիր,
4 ճգ. շաքարավազ,
1 ձու,
2.5-3 բաժակ ալյուր,
1 թգ. սոդա,
մի պտղունց աղ,

Պատրաստման եղանակները:

Կեֆիրը տաքացնել վրան ավելացնել շաքարավազը, ձուն, սոդան, աղը, ալյուրը հերթականությամբ և լավ խառնել: Այնուհետև թավան տաքացնել, մեջը լցնել մի քիչ ձեթ և ճաշի գդալի օգնությամբ խմորը լցնել թավայի մեջ: Տապակել երկու կողմից:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: